pxpxcw 发表于 2013-11-12 17:45:19

[原創] 山T老夫子 [粵國雙語][D5]

【名稱】山T老夫子
【格式】ISO (R3-HK;DVD-5)
【音頻】AC3粤語2.0+AC3國語2.0【粵配】香港電影:1983年【字幕】繁簡中+英文【其他】
+經典野不需多講,難得找(租)到DVD就發下,適合收藏者珍藏,對ISO無興趣的自己找壓制版!
+嚴禁轉載或分流
【截圖】

【下載】
**** Hidden Message *****

弓道天马 发表于 2013-11-12 17:52:05

与谢霆锋的真人版好看,赞一个:)

i007 发表于 2013-11-12 18:01:21

超多谢路比兄!
呢张真喺经典到爆啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!
七彩老夫子    (1981年7月16日)
老夫子水虎傳 (1982年7月10日)
山T老夫子   (1983年8月4日)

呢三部喺最最最最好的老夫子动画!
之后果d完全冇可比性,特别11年果套,简直粗制滥作

BAKUROCK 发表于 2013-11-12 18:04:07

dwon嚟睇返,以前淨係睇過呢齣動畫電影嘅小部分片段,多謝分享DVD原碟。

昌兆及冢 发表于 2013-11-12 18:04:48

cat_l_z 发表于 2013-11-12 18:09:20

DVDISO原档分享最好,刻录好方便

alexz220 发表于 2013-11-12 18:15:50

i007 发表于 2013-11-12 18:01
超多谢路比兄!
七彩老夫子    (1981年7月16 ...

当年睇咖第一部就系山T,第二部水虎,
都睇左N次,其他唔记得听。

QQ312 发表于 2013-11-12 18:20:44

超多谢路比兄!

我发过一个亚视录影版的水浒传不知以前的VCD是否亚视配音

i007 发表于 2013-11-12 18:40:33

alexz220 发表于 2013-11-12 18:15
当年睇咖第一部就系山T,第二部水虎,
都睇左N次,其他唔记得听。

我喺按顺序睇的,也睇了N次

pxpxcw 发表于 2013-11-12 18:41:54

超多谢路比兄!

呢三套都係遠東卡通製作,其中《七彩》係81年金馬獎最佳動畫
2000年後嗰啲小製作是完全冇得比的
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [原創] 山T老夫子 [粵國雙語][D5]