漫步 发表于 2014-1-7 23:12:40

[2S原創] (TXB) 星夢學園 (共50集) (完結)

【影片名稱】星夢學園
【影片集數】01-50集
【影片格式】X264 AC3 MKV
【語言字幕】粵日雙語 繁简中字幕
【錄影製作】岸狗錄影@漫步壓制
【播出時間】逢週二至三 17:20
【內容簡介】:中學1年級生的星宮苺被好友霧矢葵建議,參與名門培育偶像的學校「星光學園」(Starlight Academy)的入學考試。與周圍的人都稱為「偶像博士」的葵比較,苺對藝能界的事完全沒有興趣,但在兩人意外通過入學考試後與新朋友紫吹蘭一起展開邊就學邊演出試鏡的「偶像活動」生涯。三人能如願以償成為正式的偶像明星嗎?

歡迎轉貼 請註明出處   
ps:嚴禁盜連、如發現任何盜連行為 可能會導致暫停更新或永久停發
<< 免 責 聲 明 >>
● 下載鏈接 僅供網路測試,無任何販售行為及獲得任何利益。
● 本檔案的提供純為試看或試聽用途,請勿作商業上之用途。
● 請於下載完後24小時內自行將其檔案刪除,請購買支持正版。
● 若私自散佈造成任何法律責任,本人將對以上內容恕不負責。

壓縮文件已添加恢復記錄,如果無法解壓損壞自行修復。

**** Hidden Message *****

加旋不好 发表于 2014-1-7 23:16:17

少女系列的,好耐无睇过,多谢晒.

i007 发表于 2014-1-7 23:27:34

:lol漫步又有少女睇啦

漫步 发表于 2014-1-7 23:30:25

i007 发表于 2014-1-7 23:27
漫步又有少女睇啦

莫非你唔睇少女中意睇BL?:lol

joechen 发表于 2014-1-7 23:30:48

漫步 发表于 2014-1-7 23:30
莫非你唔睇少女中意睇BL?

原来你中意睇BL 咁重口味

mabinogihk 发表于 2014-1-7 23:32:41

我對呢D 一D興趣都冇XD

i007 发表于 2014-1-7 23:33:19

漫步 发表于 2014-1-7 23:30
莫非你唔睇少女中意睇BL?

更唔喺啦,虽然唔歧视,但个人冇咁重口呀
少女漫咁多种,我唔睇呢个会睇其他嘛

漫步 发表于 2014-1-7 23:35:20

joechen 发表于 2014-1-7 23:30
原来你中意睇BL 咁重口味

我话7仔中意睇BL...

841294180 发表于 2014-1-7 23:39:19

好耶,又有新动画睇o>_<o~光速来捧场

i007 发表于 2014-1-7 23:41:38

漫步 发表于 2014-1-7 23:35
我话7仔中意睇BL...

百合?摇曳百合就睇咯
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [2S原創] (TXB) 星夢學園 (共50集) (完結)