geniuz 发表于 2015-1-10 11:38:01

[百度網盤]保全叔喺RTHK《守下留情》嘅訪問

《守下留情》係RTHK radio2嘅一個下午節目,逢週一到五下晝3點到5點播出。
  其中12月29到1月2號嗰個星期有林保全嘅訪問。雖然《守下留情》係兩個鐘嘅節目,但由於RTHK將訪問內容cut成5段分開5日嚟播,所以每日其實得半個鐘都唔夠。我cut咗啲無謂內容,剩留翻訪問嘅部份。

為了方便大家收聽,尤其內地要RTHK實在要花費一番周折(你懂的),即使喺HK上RTHK亦只能聽唔能夠download,所以我搞咗落嚟同大家分享。
  保全叔喺做完訪問之後離世,似乎冥冥中有所安排,雖然呢個噩耗已經一個禮拜,仍然感到無限惋惜、無限哀痛……:'(

http://pan.baidu.com/s/1dDs4i4L
提取碼回復後可見:
**** Hidden Message *****

花邊教主 发表于 2015-1-10 12:22:08

值得纪念多谢分享楼主。

绝迹心殿 发表于 2015-1-10 12:28:13

好多谢楼主分享

Miracle 发表于 2015-1-10 13:01:45

真係辛苦晒 !

happyh2h 发表于 2015-1-10 14:57:50

多谢分享,之前收下了完整版的守下留情,

Milanor 发表于 2015-1-10 15:00:27

辛苦晒录影

yao2629 发表于 2015-1-10 15:16:51

谢谢分享 很喜欢全叔

haha07 发表于 2015-1-10 17:22:20

多謝晒,自從港台改咗格式,要DL好麻煩(ffmpeg成日斷:L)

wimg3551 发表于 2015-1-10 17:28:02

保全叔~~~~~

geniuz 发表于 2015-1-10 19:00:48

haha07 发表于 2015-1-10 17:22
多謝晒,自從港台改咗格式,要DL好麻煩(ffmpeg成日斷)

我係自己寫程序解釋節目嘅links
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: [百度網盤]保全叔喺RTHK《守下留情》嘅訪問