pxpxcw 发表于 2015-4-24 19:19:19

[原創] 宇宙女海賊艾美達斯OVA [1-4完][粵日雙語][LDRIP]

【名稱】宇宙女海賊艾美達斯OVA【原名】クイーン・エメラルダス
【格式】MKV (640x480)
【片源】BT-?壓制 (R2-Japan x264 8bits)【音頻】AC3粤語5.1+AAC日語2.0【配音】鐳射:2001年【字幕】港DVD IDX-SUB繁中;片源自帶ASS繁簡【其他】
+無損校對封裝,禁止轉載或分流或上載到影片網站+BT沒註明製作人來源,有的話請告知修改。PS DVDRIP版沒有日版,全部是R1內嵌字幕+《銀河鐵道999》的衍生作,這裡提及了艾美達斯同美達露的關係。不過話時話《999》唔係話佢地係競爭對手,同埋艾美達斯身患重病架咩:o;OVA見到時間線大約是《999》中間(機械帝國還存在;鐵郎/美達露正在旅行);同《999》悲情沉重相比,呢套OVA主要描寫年輕人對夢想的追求,好正面。夏羅古、多次郎、戰士之槍都有出現,不過松本零士個世界觀真係好鬼複雜,啲設定改完又改,有排追:L。。。。【截圖】【下載】
**** Hidden Message *****

happyh2h 发表于 2015-4-24 19:23:49

第一个支持,松本零士作品一定要顶,多谢分享

lkh1982 发表于 2015-4-24 19:27:28

非常感謝以無私精神供大家分享!請繼續努力!加油!唔該曬!!!!!!!!!

benben 发表于 2015-4-24 19:29:26

謝謝分享宇宙女海賊.很經典.

sublk 发表于 2015-4-24 19:30:49

收藏住先,多谢分享

lung10389 发表于 2015-4-24 19:34:45

原來呢套仲有劇場版..真係要收藏黎睇下 非常感謝樓主分享

EAHOM 发表于 2015-4-24 19:45:19

加旋不好 发表于 2015-4-24 19:49:52

多谢路比分享

kidmai 发表于 2015-4-24 19:54:10

有ova1-4集,感谢

浅白色 发表于 2015-4-24 20:00:23

来支持松本零士的作品,谢谢你了
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [原創] 宇宙女海賊艾美達斯OVA [1-4完][粵日雙語][LDRIP]