blueeyes 发表于 2012-11-12 01:04:15

J2「幻影籃球王」宣傳片

其實我覺得過左咁多年,04年入行既個班新人有幾個到而家算配得唔錯。{:9_349:}
就我個人來講,我其實幾欣賞黃啟昌~{:9_343:}
唔係因為佢把聲似陳欣…我都唔覺似…{:9_398:} 
(除左大家都叫Ken之外~{:9_400:})
係因為佢對配音既有地熱誠,又肯放同膽去試~{:9_395:}
睇佢係「銀魂」自己唱日文歌就知~{:9_380:}
同佢係「涼宮春日」既一字馬都成為一時佳話~{:9_394:}

岩岩見到「幻影籃球王」既宣傳片,黃啟昌旁白,笑抽了~{:9_394:}{:9_394:}{:9_394:}

黃啟昌繼一字馬之後,再用呢條宣傳片成攻腐入民心!{:7_252:}{:7_252:}{:7_252:}{:7_252:}{:7_252:}

http://www.bilibili.tv/video/av392123/

noddyy 发表于 2012-11-12 01:06:54

ken哥仔配嘅阿虚吐槽能力超强{:7_267:}

blueeyes 发表于 2012-11-12 01:09:41

noddyy 发表于 2012-11-12 01:06 static/image/common/back.gif
ken哥仔配嘅阿虚吐槽能力超强
黃啟昌係新人堆裡真係算好正~{:7_267:}

同期新人起碼有一半都仲虧虧地~{:7_237:}

不明生物LT 发表于 2012-11-12 01:16:23

新人入面我剩系识佢同阿lu{:7_237:}
好似仲有个话把声有D似Jimmy的,唔记得左叫咩名,而且冇听过

noddyy 发表于 2012-11-12 01:17:23

blueeyes 发表于 2012-11-12 01:09 static/image/common/back.gif
黃啟昌係新人堆裡真係算好正~

同期新人起碼有一半都仲虧虧地~

男声入面貌似系区最令人印象深刻

blueeyes 发表于 2012-11-12 01:19:56

不明生物LT 发表于 2012-11-12 01:16 static/image/common/back.gif
新人入面我剩系识佢同阿lu
好似仲有个话把声有D似Jimmy的,唔记得左叫咩名,而且冇听过

記唔記得配過咩?{:7_246:}

會唔會係曹啟謙、張預東同關令翹三個其中一個?{:7_246:}

blueeyes 发表于 2012-11-12 01:21:37

noddyy 发表于 2012-11-12 01:17 static/image/common/back.gif
男声入面貌似系区最令人印象深刻

可以咁講,我覺得直頭有少少鶴立雞群既感覺添。{:9_380:}

noddyy 发表于 2012-11-12 01:25:41

blueeyes 发表于 2012-11-12 01:21 static/image/common/back.gif
可以咁講,我覺得直頭有少少鶴立雞群既感覺添。

前辈级人马退休之后,就系区地果届话事了

blueeyes 发表于 2012-11-12 01:31:16

noddyy 发表于 2012-11-12 01:25 static/image/common/back.gif
前辈级人马退休之后,就系区地果届话事了

前輩級未退休吧?係俾人dum哂去配茄哩啡者…{:9_325:}
TVB要捧自己調教出來既新人都無可口非既~{:9_332:}
(唔係而家班細路都唔會係咁撐班新人~{:9_312:})
不過連好似阿so d咁既靚聲都一日配阿叔,真係超o徒料。{:9_382:}

好耐唔見佢地可以配返靚仔主角了~{:9_384:}

不明生物LT 发表于 2012-11-12 01:42:57

blueeyes 发表于 2012-11-12 01:19 static/image/common/back.gif
記唔記得配過咩?

會唔會係曹啟謙、張預東同關令翹三個其中一個?

唔记得了...冇晒印象{:7_250:}
对新人真系一个都唔熟{:7_248:}
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: J2「幻影籃球王」宣傳片