chin2009 发表于 2012-12-16 09:44:53

環太平洋(Pacific Rim)(超巨大機械人)2013年上演

https://www.dranime.net/forum.php?mod=image&aid=7324&size=300x300&key=d6e66c23e1dfed8f423ab5720cd80acd&nocache=yes&type=fixnonehttps://www.dranime.net/forum.php?mod=image&aid=7325&size=300x300&key=3fb9832d4f013fbaad1998e1c92bbfe5&nocache=yes&type=fixnone

newsjun 发表于 2012-12-16 11:33:01

貌似仲可以!

chin2009 发表于 2012-12-16 12:51:38

{:9_349:}我想應 該很好看的

comcom 发表于 2012-12-16 17:39:15

3D animation, I think no good for 2D {:7_246:}

shiraishisai 发表于 2012-12-16 18:14:57

壁纸狂人又嚟啦!

tinlunlau 发表于 2013-3-3 05:44:25

呢套戲我有份拍架!
整套片都在多倫多Pinewood Studio拍攝。其它0既我唔方便講。簽0左約要賣個關子了。。

rangiku 发表于 2013-3-3 05:53:42

tinlunlau 发表于 2013-3-3 05:44 static/image/common/back.gif
呢套戲我有份拍架!
整套片都在多倫多Pinewood Studio拍攝。其它0既我唔方便講。簽0左約要賣個關子了。。

{:9_366:}真定假啊? 你有份拍?

tinlunlau 发表于 2013-3-3 06:34:04

rangiku 发表于 2013-3-3 05:53 static/image/common/back.gif
真定假啊? 你有份拍?

真架!
我系以臨時演員身份進行拍攝。不過我在拍攝期間能認識到導演都抵晒!

上年四月(即拍攝完畢前幾天)Guillermo仲親自邀請我落來探班。那時我拍攝工作完了成個月。(我last day無記錯的話應該是上年三月中) 當日我被Guillermo窒,他說我呆望monitor時擺個亞倫狄龍look。(在片場時我不停講亞倫狄龍。。。我連導演官方論壇講亞倫狄龍提過不停。) 導演本人系有留意他的官方論壇,呢一點我可以confirm。導演還問我以前同英皇搞字幕的事。

rangiku 发表于 2013-3-3 06:40:31

tinlunlau 发表于 2013-3-3 06:34 static/image/common/back.gif
真架!
我系以臨時演員身份進行拍攝。不過我在拍攝期間能認識到導演都抵晒!

{:9_366:}劲啊 估唔到我而家同一个演员讲嘢啊{:9_401:} 拍嘅时候爽唔爽噶
原来系有香港演员拍噶{:9_328:} 呢部电影我睇过预告片真系好正啊{:9_317:}

tinlunlau 发表于 2013-3-3 06:50:15

邊系喇!我只是茄里啡咋!
不過順帶一提。。。我唔系香港人。我系CBC。
所以跟Guillermo溝通無乜問題。

菊地凜子唔知點解次次見她,她總是會啤住我。off-camera時,我會經想潑下扇。她可能覺得唔pro先黑口黑面啤我。。見到導演時她就嬌滴滴。。。
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 環太平洋(Pacific Rim)(超巨大機械人)2013年上演