sailee 发表于 2016-12-3 09:09:52

感興樓主噶分享 睇睇先。

skysym 发表于 2016-12-3 11:03:13

{:9_367:}多谢楼主搬运,网络上面得tvbq版26集,宜家可以等楼主的更新到63,真系好。

cgx7080200 发表于 2016-12-3 11:06:18

唔该晒楼主咯

andyzerui 发表于 2016-12-3 11:09:45

skysym 发表于 2016-12-3 11:03
多谢楼主搬运,网络上面得tvbq版26集,宜家可以等楼主的更新到63,真系好。

唔知你所讲系唔系因为分集嘅问题咧,我分享呢个视频文件24个,对应集数实际63,因为长篇嘅故事合埋一起了

时光逆流 发表于 2016-12-3 11:11:59

:victory::lol好东西,支持

skysym 发表于 2016-12-3 11:12:01

andyzerui 发表于 2016-12-3 11:09
唔知你所讲系唔系因为分集嘅问题咧,我分享呢个视频文件24个,对应集数实际63,因为长篇嘅故事合埋一起了

{:9_381:}24个文件包括佐63集的所以资源?

andyzerui 发表于 2016-12-3 11:15:24

skysym 发表于 2016-12-3 11:12
24个文件包括佐63集的所以资源?

24个RMVB视频,我打成几个压缩包上传,直接分享被和谐唔知点解
因为系240P嘅,一集内容只有几十M

andyzerui 发表于 2016-12-3 11:20:12

skysym 发表于 2016-12-3 11:12
24个文件包括佐63集的所以资源?

唔知你话嘅26个系唔系一样嘅

skysym 发表于 2016-12-3 11:35:25

andyzerui 发表于 2016-12-3 11:20
唔知你话嘅26个系唔系一样嘅

唔知道,今晚下载黎睇下,好像26集的版本,一集24分钟的,就是标准1集的时长,唔知道andy兄的这些时长系唔系都是24分钟的版本。

andyzerui 发表于 2016-12-3 12:08:09

skysym 发表于 2016-12-3 11:35
唔知道,今晚下载黎睇下,好像26集的版本,一集24分钟的,就是标准1集的时长,唔知道andy兄的这些时长系 ...
如果有唔同我都想睇啊
呢个嘅长度不一,最长有四集嘅时长
页: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: [轉載][金田一少年事件簿][合計63集][梁偉德版][TVBQ粵語無字][更新完畢]