漫步 发表于 2020-6-25 01:12:42

关于每月水楼楼主规则更新通知

从7月1日开始每月的水楼取消先发先得制度改为主动申请

申请方法
1.管理员每月28号会去【社区办事处】开一个水楼申请帖
2.申请人只需进入该帖回复就可以,当你回复后出现【回帖奖励】就代表你成功取得水楼发布权 (如果出现多人中签就按中签时间先后决定)
3.申请帖只可以回复一次,重复回复会被取消资格
4.申请中签率10%,如果没人中签的话当月水楼由管理员发布
5.水楼楼主可得1000雪点奖励

wai008 发表于 2020-6-25 01:20:50

好, 1000雪点奖励, 應該會有很多人有興趣參與

stevencif 发表于 2020-6-25 02:25:24

wai008 发表于 2020-6-25 01:20
好, 1000雪点奖励, 應該會有很多人有興趣參與

有人會好驚抽唔中啦{:9_364:}

hannah_g 发表于 2020-6-25 07:45:05

stevencif 发表于 2020-6-25 02:25
有人會好驚抽唔中啦

貓頭你主人.....時代會結束啦...

神之影 发表于 2020-6-25 09:04:38

DK霸权中止

神之影 发表于 2020-6-25 09:05:51

假如我中了,我需要在1号0点发布水楼还是可以等到白天再发?

dkmi 发表于 2020-6-25 09:11:05

hannah_g 发表于 2020-6-25 07:45
貓頭你主人.....時代會結束啦...

唔知道,乜嘢時代結束呢?水就得個水,帖又唔肯開

dkmi 发表于 2020-6-25 09:11:31

神之影 发表于 2020-6-25 09:04
DK霸权中止
唔知道,乜嘢係霸權啦!又唔肯開帖,但係又日日來水

dkmi 发表于 2020-6-25 09:12:50

神之影 发表于 2020-6-25 09:05
假如我中了,我需要在1号0点发布水楼还是可以等到白天再发?

呢個,一係提前一日開帖或者要0點開帖。等到,天光先開帖嘅話D壇友點樣吹水去做任務賺雪點升級積分呢?

神之影 发表于 2020-6-25 09:20:02

dkmi 发表于 2020-6-25 09:12
呢個,一係提前一日開帖或者要0點開帖。等到,天光先開帖嘅話D壇友點樣吹水去做任務賺雪點升級積分呢?

因为0点我训觉,睇管理员点讲
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 关于每月水楼楼主规则更新通知